Word Patroon voor de eeuwigheid

Het raam bestaat uit 214 panelen en het maken ervan zal een jaar in beslag nemen. De kosten voor productie- en montage bedraagt € 980.000,-, een bedrag dat wij met subsidies, schenkingen en publieksactiviteiten hopen in te zamelen. Vanaf € 1.750,- (ex. interessant belastingvoordeel!) is het mogelijk een uniek paneel te sponsoren en wij verwelkomen je dan graag als Patroon voor de eeuwigheid. 

Je ontvangt hiervoor een door kunstenaar Fiona Tan gesigneerde en ingelijste afdruk van het ontwerp van Het Grote Raam, een ontmoeting met haar tijdens een besloten bijeenkomst en een uitnodiging voor de zeer spectaculaire Grote Onthulling op 7 oktober 2023 voor 2 personen (onder voorbehoud bijzondere omstandigheden). Tevens zal je naam voor eeuwig verbonden blijven met dit prachtige kunstwerk op een bord bij het raam en op de website (met de mogelijkheid tot link naar website).

Kies hier je eigen paneel en bepaal je bijdrage:

Paneel 7A uit het ontwerp van Fiona Tan

Belastingvoordeel culturele ANBI

Stichting Het Grote Raam staat bij de Belastingdienst geregistreerd als culturele ANBI. Giften komen in aanmerking voor aftrekbaarheid inkomstenbelasting en dat kan aanmerkelijk schelen. Zie belastingvoordelen Het Grote Raam.

Wij hopen van harte dat je mee wilt doen om dit bijzondere project mogelijk te maken. Voor vragen kun je contact opnemen met Cora Rooker: rooker.cora@gmail.com.