Word Patroon voor de eeuwigheid

Het raam bestaat uit 214 panelen en het maken ervan zal een jaar in beslag nemen. De kosten voor productie, montage en publiciteit bedraagt ca. € 980.000,-, een bedrag dat wij met subsidies, schenkingen en publieksactiviteiten hopen in te zamelen.

Van het totale raam zijn 134 panelen beschikbaar voor een schenking á gemiddeld € 2.500,- (ex. zeer interessant belastingvoordeel). Elk paneel is uniek en op naam en we verwelkomen je graag als Patroon voor de eeuwigheid (op 20 sep 2023 waren er 125 panelen geschonken).

Als Patroon ontvang je een door kunstenaar Fiona Tan gesigneerde afdruk van het ontwerp en een uitnodiging voor de zeer spectaculaire ‘Grote Onthulling’ op 6 oktober 2023 voor 2 personen. Je naam zal voor eeuwig verbonden zijn aan dit prachtige kunstwerk op een bord bij het raam en op de website (met de mogelijkheid tot link naar je eigen website).

Kies hier je eigen unieke paneel:

Paneel 7A uit het ontwerp van Fiona Tan

Belastingvoordeel culturele ANBI

Stichting Het Grote Raam staat bij de Belastingdienst geregistreerd als culturele ANBI. Giften komen in aanmerking voor aftrekbaarheid inkomstenbelasting en dat kan aanmerkelijk schelen. Zie belastingvoordelen Het Grote Raam.

Wij hopen van harte dat je mee wilt doen om dit bijzondere project mogelijk te maken. Voor vragen kun je contact opnemen met Cora Rooker: rooker.cora@gmail.com.