Nieuws

26 november 2021

Helaas: tijdelijke sluiting Geheime Zolders vanaf zondag 28 november

Update, 3 december 2021: Helaas is de verwachting dat we na 18 december nog niet open kunnen, rekening houdend met eventuele verlenging van de maatregelen en andere programmering in de Grote Kerk. Daarom blijven de zolders langer dicht. De Geheime Zolders opent, als de maatregelen het toelaten, haar wenteltrappen en piepende deuren opnieuw op 15 januari 2022.

In de persconferentie van 26 november 2021 zijn aangescherpte coronamaatregelen bekendgemaakt. Helaas kunnen wij tijdens de rondleiding op de Geheime Zolders niet voldoende afstand houden om aan de nieuwe maatregelen te voldoen. Dat betekent dat wij, zolang de maatregelen gelden, de rondleidingen niet door kunnen laten gaan. Dat is om precies te zijn van zondag 28 november t/m zaterdag 18 december.

Heb je een ticket voor zaterdag 27 november? Dan ontvangen we je graag nog op de Geheime Zolders. Als je één of meerdere tickets hebt voor de periode van tijdelijke sluiting ontvang je in de week van 29 november een mail met verdere informatie.