Nieuws

25 maart 2022

Nieuwe glastegels en panelen beschikbaar

Het gaat ontzettend goed met de glastegels en panelen. Inmiddels zijn er al meer dan 750 glastegels geschonken met een waarde van ca. €19.000,- en meer dan 60 panelen met een opbrengst van maar liefst meer dan €150.000,-. Hulde voor iedereen die Het Grote Raam een warm hart toedraagt. 

756 nieuwe glastegels

Het gaat zo goed dat we hebben besloten nog eens 12 panelen geschikt te maken voor het schenken of cadeau doen van glastegels. Het is zelfs mogelijk over een compleet paneel te beschikken wanneer je alle 63 glastegels aanschaft.  Wil je glastegels aanschaffen of cadeau doen? Bekijk alle informatie op de pagina over het schenken van een glastegel.
 

12 extra panelen

Er is veel vraag naar de kleurige panelen in het 4e kwadrant. Daarom stellen we 12 extra panelen beschikbaar voor Patronen voor de eeuwigheid.
 
Als Patroon ontvang je een gesigneerde en ingelijste afdruk van het ontwerp en een uitnodiging voor de zeer spectaculaire ‘Grote Onthulling’ op 7 oktober 2023 voor 2 personen (onder voorbehoud van bijzondere omstandigheden). Je naam zal eeuwig verbonden zijn met dit prachtige kunstwerk. Het is als bedrijf ook mogelijk om een directe link naar je website te koppelen aan het paneel. 
 

Wist je dat..

Schenken aan Het Grote Raam fiscale voordelen met zich meebrengt? Stichting Het Grote Raam heeft de status van culturele ANBI en hiervoor geldt een extra giftenaftrek. Meer weten? Op onze ANBI pagina vind je alle relevante informatie.

Ga direct naar alle informatie over: