Acties

Word 'Vriend voor de eeuwigheid'

Vind je het leuk om bij te dragen aan het nieuwe meesterwerk voor de Grote Kerk, een eerbetoon en geschenk dat voor eeuwig de geschiedenisboeken ingaat? GRAAG! Elk bedrag is welkom! Zo maken we samen geschiedenis en een raam voor de eeuwigheid!

‘Vriend voor de eeuwigheid’ word je door het doen van een donatie van € 50,-, € 100,- of een bedrag naar keuze. Bij een donatie vanaf €50,- nemen we je als dank mee met een prachtige rondleiding naar de ‘Geheime zolders’ van de Grote Kerk (vanaf september 2021). Tevens word je als eerste uitgenodigd voor exclusieve bijeenkomsten en acties rondom Het Grote Raam.

Bij een donatie van minimaal € 100,- heb je recht op een rondleiding voor 4 personen over de zolders van de Grote Kerk en word je als eerste uitgenodigd bij exclusieve bijeenkomsten en acties rondom Het Grote Raam.

Bij een donatie van minimaal € 50,- heb je recht op een rondleiding voor 2 personen over de zolders van de Grote Kerk en word je als eerste uitgenodigd bij exclusieve bijeenkomsten en acties rondom Het Grote Raam.


Vriend voor de eeuwigheid